24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ritmuri de flamenco la Castelul Bran

Ritmuri de flamenco in incinta Castelului Bran anuntate pentru ziua de duminica cand turiştii vor putea viziona începând cu ora 14.00, în curtea interioară a castelului, un pasional recital de muzică flamenco, susţinut de Marta şi Richard Moir din Canada. Casa lui Dracula va rasuna pe acordurile de chitară şi castaniete originare din Spania.

Se anunţă un recital de excepţie dat fiind că cei doi artişti au o experienţă profesională de aproximativ 20 de ani, susţinând nenumărate concerte de flamenco în Canada, SUA, Mexic, Scoţia, Rusia, Polonia, Slovenia, Cehia, Grecia, Spania, Franţa, India şi Australia.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.