24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romania este condusa de frauda

De cateva zile, de cand PSD-ul este decis sa il schimbe pe Mircea Geoana din functia de Presedinte al Senatului, mai multe nume au fost vehiculate in ceea ce priveste persoana care il va inlocui.

Primul nume facut public a fost cel al lui Titus Corlatean din partea PSD, dar si Vasile Blaga(PDL) si Cristian Diaconescu(UNPR) sunt pe lista posibililor inlocuitori. In ultimele ore a aparut Gyorgy Frunda de la UDMR ca favorit pentru conducerea Senatului dupa plecarea lui Geoana.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.