24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romania macinata de lupta dintre presedinte si premier

Democratia Romaniei pare a fi luata la misto de cei doi inalti demnitari romani, economia este slabita din cauza luptei dintre cei doi titani, iar Constitutia este cutremurata din temelii. Lupta pentru putere face din cele doua forte opuse ideologic, inamici pentru statul roman. E lesna ca intre cei dou coabitarea nu exista. Pana si parazitii sunt clar acceptati in mediul in care traim. Pana si omul traieste cu paraziti, si ei fac un bine. Niciuneia dintre puteri nu ii place rolul de parazit, ambii lupta pentru a juca rolul gazdei, urmarind eliminarea totala a parazitului.

Lupta Guvernului cu presedintele urmeaza traseul practicilor antidemocratice, Constitutia fiind clar incalcata. Lumea politica din afara Romaniei priveste incruntata spre situatia politica roimaneasca.

Daca pana acum criza economica macina Romania, in prezent politica eclipseaza si intrece chiar problematica crizei, reusind sa dea in clocot chiar situatia economica romaneasca, in conditiile in care o coabitare ar fi optima, democratica mai ales, si ar servi drept exemplu intregii Europe.

Si romanul de rand ramane sa plateasca lupta dintre titani!
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.