24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romsilva a distrus herghelia galateana de la Tulucesti

Herghelia de la Tuluceşti (judeţul Galaţi), singura din România care mai deţine o linie genetică pură a cailor din rasa Ghidran, este la un pas de desfiinţare. Regia Naţională Romsilva, care a preluat în urmă cu câţiva ani toate hergheliile de stat din ţară, a decis să restructureze toate fermele de cai pe care le deţine. Prima victimă - ferma gălăţeană.

Motivul oficial al restructurării hergeheliilor este acela că, din nefericire, cheltuielile de funcţionare a acestora sunt mult prea mari, iar programul de rentabilizare prin „turism hipic" - în care se puneau foarte mari speranţe - a eşuat.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.