24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rudele galateanului Mihail Boldea puse sub acuzare de spalare de bani

Procurorii spun că cei doi l-au ajutat pe Mihai Boldea să-şi desfăşoare activităţile infracţionale, deşi ştiau că ceea ce se întâmplă este ilegal. Gheorghe Boldea şi George Ştefan Boldea sunt în acest moment în audieri.

Gheorghe Boldea, tatăl deputatului Mihai Boldea, a devenit în urmă cu o lună proprietarul vilei în care locuieşte deputatul, iar anchetatorii spun acest lucru s-a produs cu scopul de a scoate de sub un eventual sechestru averea parlamentarului.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.