24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMURD a intervenit si in situatiile de urgenta din Braila

Misiune de gradul zero pentru angajaţii SMURD în aceste zile la Brăila. Numai azi, cinci pacienţi, au solicitat intervenţia elicopterelor SMURD Bucureşti. Este vorba despre o gravidă şi un dializat din Ulmu, un bărbat cu accident cerebral din Drogu şi un copil de trei zile cu lipsă de oxigen în sânge.

Elicopterul SMURD a aterizat la Brăila în parcarea stadionului Municipal, de unde a luat copilul în incubator pentru a-l duce, mai apoi, la un spital din Bucureşti.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.