24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Salonul TWICE Braila

Salonul TWICE Braila situat pe strada Scolilor Bl. 5 parter unul dintre cele mai cochete saloane de infrumusetare din Braila.
Aici vei fi ajutata sa-ti modelezi stilul punandu-ti personalitatea in valoare. 
    Este un loc al frumusetii, atat atmosfera plina de calm, relaxare si rasfat cat si serviciile oferite reflecta imaginea ta feminina si sofisticata.
Specialistii nostrii va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii cu privire la infatisarea dumneavoastra.
   Echipa noastra consta in 20 de oameni tineri si plini de dinamism, ceea ce ne confera avantajul ideilor si trendului din moda in ceea ce priveste imaginea ta.
Cu o experienta de 5 ani, fiind specializati in acest domeniu prin cursuri de specializare interne si internationale, suntem pregatiti sa va oferim serviciile noastre :

    coafura
    manichiura si pedichiura
    SPA
    ingrijire si modelare corporala
    tratamente faciale
    sauna
    solar

Adresa: Strada Scolilor Bl. B15 parter
Telefon: 0239/611400
Mobil: 0727/839663
E-mail: lidiaichim@clicknet.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.