24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sambata, 30 iunie 2012 are loc Cupa CSM Braila la kaiac-canoe

Sambata, 30 iunie 2012, incepand cu ora 09.30 va avea loc competitia de kaiac-canoe „Cupa CSM Braila”, organizata de DJST Braila in colaborare cu CSM Braila si sectia de profil a clubului. Parteneri: CSM Dunarea Galati si CSS Galati   Locatia de desfasurare este lacul Catusa din judetul Galati.

Este prima competitie braileana de verificare, din ultimii ani, in conditii de concurs (conditii apropiate de cele cerute in competitiile oficiale nationale, stiut fiind ca la Braila pregatirea se face numai pe Dunare) la care participa sportivi legitimati (juniori I, II, III) din Braila, Galati si Tulcea. 

 „Cupa CSM Braila” se desfasoara in cadrul ciclului de manifestari „Olimpiada si Performanta” organizate de DJST Braila si dedicate anului olimpic 2012. Cu prilejul acestei competitii va fi distribuit participantilor si Pliantul Olimpic realizat de DJST Braila.

            Probele la care se vor intrece sportivii din cele 3 judete vor fi:

-         jun.I : K1 baieti, K2 baieti, C1,C2 – 1000m; K1 baieti – 200m
-         jun.II : K1 baieti, K2 baieti, C1,C2 – 1000m; K1 fete – 500m;
-         jun.III : K1 fete, K1 baieti, C1,C2 – 2000m; C1 – 1000m;

Castigatorii vor primii din partea DJST Braila cupe, diplome, tricouri, sepci si echipamente sportive. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.