24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sambata bicicletele vor invada Braila

Si vor limita accesul masinilor pe strazile principale din Braila. Invazia bicicletelor este o miscare ce face parte din actiunea de a celebra "Ziua fara masini", o campanie ce urmareste conştientizarea de către populaţie a creşterii gradului de poluare cauzat de traficul intens la nivel urban, dar şi de sensibilizare şi informare a cetăţenilor în ceea ce priveşte mobilitatea pe termen lung în oraş şi riscurile legate de poluare. Campania este susinuta de Primaria Braila. Startul mersului pe bicicleta colectiv se da sambata, 22 septembrie 2012, la ora 10.30, de la Strada Franceză, spre Piaţa Independenţei, Piaţa Traian, pe Calea Galaţi, Strada I.L. Caragiale, B-dul Al. Ioan Cuza, până în Parcarea Primăriei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.