24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarbatoarea iubirii cuprinde si orasul nostru

Sarbatoarea iubirii celebrata prin 14 februarie - Valentine's Day, preluat de la americani, a fost adoptat cu buna stiinta si chiar constinciozitate de toti romanii, si nu numai, motiv pentru care manifestatiile atribuite acestei zile sunt intensificate din punct de vedere comercial artistic, sociale, etc.

In toata Romana. Braila nu scapa de sageata sarbatorii iubirii, Sf. Valentin da sperante fetelor de a primi din nou cadouri, sentimente pe tava si dexclaratii parfumate.

Prin colaborarea Primariei Braila si a Consilului Judetean, Sala Carantina celebreaza cum se cuvine Zua Indragostitilor pe 14 februarie, incepand cu ora 17.00, printr-o petrecere ce cuprinde karaoke, declaratii de dragoste, dans cu portocala intre frunte, concurs Limbo dance, etc, intrare libera si un DJ Lucian Barbulescu la platane.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.