24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Satean agresat de un tata si doi fii

În dimineaţa zilei de 20 martie a.c., la orele 10:30, la sediul Postului de Poliţie Comunal Cazasu s-a prezentat localnicul E.V. (51 de ani), care a depus o plângere penală prin care i-a reclamat pe D.I. (57 de ani) şi pe fiii săi, D.G. (26 de ani) şi D.N. (29 de ani), toţi din aceeaşi comună, deoarece, în ziua de 16.03.2013, în jurul orelor 11:00, aflându-se pe o stradă din localitate, a fost agresat de aceştia.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care reclamantul a fost lovit.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.