24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Satean depistat la volan, fara pemis auto

Sambata, 24 martie, Aseară, la orele 19:30, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, pe DJ 212, în comuna Tufeşti, pe B.I. (20 de ani), din municipiu, în timp ce conducea autoturismul, fără a fi posesor al permisului de conducere.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru cele două infracţiuni.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.