24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sateni galateni tratati de un medic sudanez

Abdelnasir Anwar a aflat de faptul că localitatea gălăţeană Rădeşti nu are medic şi s-a oferit să pună bazele dispensarului medical. În câteva zile se vor relua vaccinările şi consultaţiile bebeluşilor.

Aflată în extremitatea nordică a judeţului Galaţi, la mai bine de 100 de kilometri de municipiul reşedinţă de judeţ, comuna Rădeşti nu are niciun medic de familie de mai bine de un an.

Toate cele cinci sate componente au de suferit de pe urma acestui lucru! Cei 160 de şcolari şi cei 60 de pitici de grădiniţă n-au fost triaţi medical la începutul anului şcolar, aşa că se pot îmbolnăvi unii de la alţii.sursa: adevrul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.