24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scoala Mihai Viteazul din Braila a organizat simpozion national de istorie

Elevii si profesorii braileni au facut cinste istoriei in cadrul unui simpoziton national. Gazda a fost scoala cu clasele I-VIII “Mihai Viteazul”din Brăila.

Simpozionul naţional “Prezenţe istorice în filele vieţii noastre” a fost organizat în parteneriat cu IŞJ şi CCD Brăila. Ca structura a fost compus din trei secţiuni.

Au fost invitaţi să participe cu lucrări originale – eseuri, referate, studii de caz şi poezii - cadre didactice şi elevi din municipiul şi judeţul Brăila, precum şi din alte judeţe ale ţării.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.