24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Scoala de soferi Galati

Scoala de soferi Galati practica cele mai mici tarife pentru scolarizare permis de conducere auto categoria B. Pana la 1.03.2012 tariful de scolarizare pentru categoria B este 650 lei. Tariful include si pretul combustibilului.

Pregatirea practica se efectueaza pe auto LOGAN cu directie asistata si ABS, in program flexibil.

In afara orelor de conducere auto prevazute de legislatia in vigoare, scoala poate asigura, la cel mai mic pret, ore suplimentare pentru cursantii care le solicita.

De asemeni, tot la cel mai mic pret, pentru solicitanti asiguram ore de conducere auto:
 • pentru reexaminari;
 • pentru redobandiri;
 • pentru posesorii de permis de conducere care nu au mai condus de la data obtinerii acestuia.

Url: www.scoaladesoferigalati.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.