24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scolile brailene raman fara caldura CET

Anul scolar este la un pas de a incepe. Conditiile de invatamant in aceasta iarna par a fi aspre pentru unii elevi braileni. CET Braila va lasa fara caldura unele scoli si gradinite, in urma unor debransari. Sute de abonaţi ai CET-ului vor fi debranşaţi forţat pentru ca unitatea gaseste nerentabila furnizarea de energie pentru incalzire, între ei şi şcoli, gădiniţe şi licee. Solutia este montarea de centrale termice, optiune la care au aderat majoritatea locuitorilor braileni.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.