24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scumpiri fara numar pentru romani in aceasta toamna

Veste proasta din nou pentru buzunarele romanilor care trebuie sa se pregateasca pentru noi scumpiri. Un nou sezon, toamna, aduce noi scumpiri. Vestea scumpirilor vine chiar din partea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. "La toamnă vom asista la majorări de preţuri în lanţ", anunta crunt Mugur Isarescu. Viitorul, in viziunea guvernatorului, este plin de scumpiri la mâncare care vor afecta si mai mult traiul românilor. Seceta din ţara noastră şi cotaţiile tot mai mari ale cerealelor vor duce la creştea preţurilor. Majorările cele mai mari se vor înregistra la pâine, carne şi produse lactate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.