24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se fura balotii de lucerna de pe sola

La data de 9.10.2013, la orele 16:25, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin sistemul de urgenţă 112, de M.Ionel (37 de ani), din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, cu privire la faptul că a surprins două persoane care sustrăgeau un balot de lucernă de pe o solă.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii i-au legitimat pe suspecţi, stabilind că se numesc S.Tudorel (45 de ani) şi S.V. (17 ani), ambii din acelaşi sat. Aceştia s-au deplasat cu atelajul hipo pe o solă cultivată cu lucernă, aflată în extravilanul satului, şi au sustras un balot.

Faţă de ei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.