24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seceta diminueaza productia de porumb romaneasca

Seceta pune bete in roate fermierilor si limiteaza recoltele. Porumbul este si el afectat de lipsa ploilor. Specialistii anunta o diminuare cu cel putin 2,1 milioane de tone in ceea ce priveste recolta de portumb in 2012. Datele sunt anuntate de Asociaţia Generala a Cultivatorilor de Porumb din Franţa, care citează ultimul raport din 17 august al firmei de cercetare a pieţei cerealelor din Europa - Strategie Grains.

Potrivit raportului, producţia de porumb din UE a fost revizuită în scădere cu 7,1 milioane de tone din cauza condiţiilor climatice înregistrate în centrul şi estul Europei, fiind estimată la 58,06 milioane de tone.

Producţia de porumb va înregistra cele mai importante scăderi în Ungaria, cu 2,3 milioane de tone, Italia şi România, fiecare cu câte 2,1 milioane tone. Raportul estimează că diminuarea ofertei europene de porumb va avea un impact major asupra structurii schimburilor intra-comunitare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.