24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Septuagenar cercetat pentru fuga de la locul accidentului

Vineri, la orele 9:30, C.Tincuţa (72 de ani), din comuna Scorţaru- Nou, judeţul Brăila, a reclamat la poliţie faptul că, în noaptea anterioară, un şofer necunoscut a intrat cu autoturismul în gardul locuinţei sale, distrugându-l pe o porţiune, după care a părăsit locul evenimentului.

Poliţiştii au efectuat cercetări în teren şi au stabilit că, în acea noapte, la orele 0:25, B.Petrică (36 de ani), din Brăila, a condus autoturismul, pe DJ 202 B, iar cand a ajuns în dreptul imobilului părţii vătămate, a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul împrejmuitor, distrugându-l pe o distanţă de aproximativ 10 m.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.