24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serviciul de eliberare buletine Braila este luat cu asalt

Gardienii au ingrosat randurile. Tot mai multi braileni cu buletinele expirate se aduna la Serviciul Public Local de Evidenta a Persoanei pentru depunerea actelor in scopul eliberarii unui nou exemplar valabil si valid. Daca listele electorale de la referendumul din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Basescu au scos la iveala faptul ca 10.137 de persoane au votat cu buletine expirate, aceasta multime sporeste coada la ghiseele Serviciului Public Local de Evidenta a Persoanei.
Daca aventura depunerii actelor necesare i-a sfarsit dupa o zi inceputa cu noaptea in cap inca de la 4 dimineata, cu o lista sfanta pe care trebuie sa fi trecut si o asteptare continua, surda la temperaturile neprielnice ale verii, ziua in care se elibereaza buletinul nu este nici ea lipsita de peripetii. Nelipsita coada, mostenirea ceausista, se istituie cu mult inainte de inceperea programului de lucru cu publicul care doreste pretuitul buletin valabil. Zilnic, de luni pana vineri, in intervalul rar 14-16.30, brailenii isi pot pune sperantele ca isi vor ridica buletinele. Dar nu este simplu. Dupa ce astepti la rand si ajungi in cladirea cu un singur ghiseu pentru eliberare (altele doua fiind nefunctionale desi personalul se afla in spatele tejghelei), exista mai multe situatii cand iti vine randul:
VARIANTA 1: sa nu fi depus toate actele necesare eliberarii noii carti de identitate, desi,  la nivel teoretic, dupa lupta crancena cu multimea si vremea, cand depui actele, angajatele in functie ar trebui sa iti verifice actele su maxima seriozitate pentru a nu fi nevoit ca, dupa 10 zile de asteptare - cum zice legea, sa te trezesti ca nu ai depus toate actele si ca trebuie sa revii.
VARIANTA 2:  sa nu iti fi fost realizat buletinul, motivul: lipsa de personal (fie acesta este  in concediu de odihna, fie din lipsa reala a personalului din administratia publica)
VARIANTA 3: buletinul e gata, semnezi de primire si, dupa caz, cativa ani buni vor sterge aventura eliberarii noii carti de identitate.

Citeste si:


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.