24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sesizarile electorale nu au lipsit de la alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare din Braila nu au fos nici ele lipsite de incidente. Ce-i drept nu au avut amploare atat de mare ca in Bucuresti, Buzau sau Olt dar nici nu au lipsit de pe raza Brailei. Jandarmii si politistii au supravegheat scrutinul electoral si s-au confruntat cu doar 11 sesizari electorale. Dintre acestea 2 s-au finalizat prin aplicarea sanctiunii de 1500 lei, 6 situatii au fost neconfirmate iar politistii mai au de lucru la 3 evenimente.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.