24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sezonul reducerilor a inceput si la Braila

Cumparaturile au devenit un ritual respectat si de cei saraci si de cei bogati in orice colt al lumii iar perioada reducerilor creeaza isterie printre cei care sunt cu adevarat pasionati de cumparaturi, de orice fel. In Romania oamenii se calca in picioare pentru o tigaie la reducere, pentru trei cafele la pret de doua, pentru 10 kg de detergent la pret de 5, etc.

Iata ca si sezonul reducerilor de vara anunta mari batalii in centrele comerciale care tin la traditia soldurilor cu iz occidental.

In Bucuresti, Primăria Sectorului 3 anunta si conditiile legale pentru perioada soldurilor. Agenţii economici care vor practica reduceri de preţuri să notifice perioada în care vor efectua vânzările de solduri, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor.

Reducerile de preţ sub forma vânzărilor de soldare pentru produsele sezonului de primăvară-vară se derulează în perioada 1 august -31 octombrie, pe o durată de maxim 45 de zile, în conformitate cu prevederile OG nr. 99 (R1)/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, aprobată, modificată şi completată, prin Legea nr. 650/2002.

Vânzarea de solduri trebuie să se facă din produsele care erau vândute în mod obişnuit, iar stocul propus pentru soldare să fie constituit cu cel puţin 15 zile înainte de data de debut a vânzărilor şi achitat cu cel puţin 30 de zile înainte de această dată.

Agenţii economici care-şi desfăşoară activitatea în sectorul 3 pot depune notificările la Registratura Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 3 (str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, clădirea C13, etajul 3, camera 301) - program de lucru cu publicul: luni, marţi, miercuri şi joi între orele 8.30-16.30 şi vineri în intervalul 8.30 - 14.00.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.