24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sezonul reducerilor si pentru braileni

Din 15 ianuarie începe oficial sezonul reducerilor, perioadă în care firmele pot comercializa produse la preţuri mai mici decât în mod normal.

Conform legii, magazinele pot lansa campanii de reducere a preţurilor de două ori pe an, cel mult 45 de zile în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie la produsele toamnă-iarnă şi 1 august - 31 octombrie la produsele primăvară - vară.

Reducerile se fac cu precădere la îmbrăcăminte, încălţăminte sau la produse cosmetice.

Acum este momentul ca brăilenii care nu îşi permit să cheltuie mulţi bani la cumpăraturi să profite de ocazie.sursa: arcasu.ro   


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.