24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfanta Maria si Ziua Marinei cinstite cum se cuvine si la Braila

Fiesta mare si in Braila cu ocazia zilei de Sfanta Maria. 15 august, ziua Sfintei Marii, dar şi a marinarilor, este o zi specială si pentru Marină. Faleza braileana a fiost ieri neincapatoarepentru cei care au vrut sa admire vasele ce defilau pe Dunare sau fanfarele militare care marsaluiau pe ritmuri fibrante. Inca de dimineata de la ora 9.30 au fost programate activitati menite sa celebreze ziua de 15 august. Defilari a militarilor Flotei Fluviale, slujbe religioase, parada de nave, jocuri marinaresti, concerte, terase inmultite, tarabe colorate, o adevarata explozie de activitati culturale si nu numai, pentru cinstirea sarbatorii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.