24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit de saptamana plin de comedie la Teatrul Maria Filotti

Iubitorii comediei teatrale sunt asteptati in incinta Teatrului Maria Filotti sa guste din interpretarile actorilor. Pe marea scena a teatrului se vor juca 4 piese jucause spre incantarea publicului. Actorii vor da viata comediilor "Opt femei", "Gaiţele", "Peatra din casă" şi "Lecţia". Vineri ne putem delecta cu comedia politista "Opt femei" incepand cu ora 18.00, sambata reprezentatia comediei tragice "Gaitezel" se va juca tot la ora 18.00. Duminica se pun in scena comedia clasica "Piatra in casa" incepand cu ora  18.00, pentru ca de la ora 19.00 in sala Studio sa se joace "Lectia".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.