24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit de saptamana sub auspiciul raziilor politistilor

Politistii nu au liber in week-end asa ca trec la fapte facand razii in diferte locatii de pe raza judetului Braila. Vineri pieţele agro-alimentare din municipiu au fost luate la control de lucratorii mobilizati de la Biroul de Ordine Publică şi Biroul de Proximitate fiind legitimate 141 de persoane, verificate 52 de societati comerciale, si controlate in trafic 28 de autovehicule de transport marfa. Sfarsitul de saptamana a adus controale ale politistilor si la posturile de poliţie orăşeneşti şi posturile de poliţie comunale arondate, iar radarele nu au lipsit de pe drumurile boastre, 14 aparate au supravegheat traficul.
In Faurei, Ianca, Viziru politistii au fost mobilizati prin discoteci, au verificat autovehicule din trafic, au efectuat verificari la diferite societati comeriale, s-au legitimat persoane, iar sanctiunile, contraventiile si amenzile nu au lipsit, portofoliul politistilor fiind amplu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.