24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si-a accidentat mama la manevra de mers inapoi

La data de 27 octombrie 2013, la orele 18:30, M.Dumitru (41 de ani), din satul Opriseneşti, a sesizat la Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, faptul că a accidentat-o cu maşina pe mama lui, M.Maria (70 de ani), din satul Plopu.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că bărbatul, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe strada din faţa locuinţei sale, cu intenţia de a intra în curte, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat-o pe mama sa.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a femeii, fiind transportată cu ambulanţa la U.P.U. Brăila şi apoi transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” Bucureşti.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.