24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simionescu si Bunea Stancu raman la carma Brailei

Rezultatele preliminare de la ora 12 ii nominalizeaza ca si castigatori pentru inca un mandat pe Aurel Gabriel Simionescu la functia de primar al Brailei, iar scaunul de la Consiliul Judetean Braila va fi ocupat tot de Gheorghe Bunea Stancu. Pare-se ca la Braila proiectele demarate cu mare avant vor fi continuat de aceeasi formula care le-a inceput. Echipa USL din Braila se va ocupa in continuare de problemele orasului si ale cetatenilor lui.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.