24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simionescu si Stancu vor mai multi bani pentru dezvoltarea Brailei

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, isi manifesta interesul pentru dezvoltarea Brailei si atragerea de fonduri pentru materializarea acestui tel. Braila urmeaza sa se dezvolte atat la nivel urban cat si rural.

Sunt doua lucruri pe care eu si primarul le urmarim, noi dorim sa avem liniste macar asa cum am avut in 2008-2012, sa ne concentram pe programe, sa incercam sa aducem bani la Braila. Este foarte important, faptul ca trebuie sa aducem mai multi bani decat am adus in perioada in care nu eram la guvernare, acum nu mai avem niciun motiv sa spunem ca nu stiu ce ne face Guvernul. Noi inca asteptam, a trecut aproximativ o luna si ceva, asteptam o declaratie a premierului privind starea de fapt a economiei si dupa aceea sa avem curajul sa cerem garantii ceea ce defapt am si discutat atunci cand a venit dumnealui la Braila. Trebuiesc miscate lucrurile pana in alegerile generale sa vada populatia ca noi nu numai vorbim ci incercam sa facem ceva concret
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.