24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simonescu a dat liber la linkuri pe site-ul Primariei Braila

Acum cca. 2 ani am transmis, prin formularul de contact de pe primariabr.ro, d-lui primar al Brailei Aurel Simionescu, intrebari despre faptul ca anumite sectiuni ale site-ului sunt "goale" mai exact ne refeream la pagina de Turism, care era goala, goluta!

Raspunsul d-lui primar prin email (bine ca sunt inregistrate de autoritatile statului) Simionescu Aurel a sunat ceva in genul raspunsului unuia dintre sefii mei preferati "De pareri sunt satul, dar ai si solutii"?? Diferenta este ca noi lucram in mediul privat si .... tocmai de aceea l-am intrebat pe Simionescu care lucreaza la stat! (si cu ajutorul votului nostru)

Dat fiind ca "solutiile se platesc" sfaturi nu am dat!

In schimb, in timp ce scriam acest articol, in incercarea de a trage un semnal de alarma ca Primaria Brailei ar trebui sa se impace mai bine cu noutatile IT, am constat cu stupoare ca o firma desteapta "Romedchim International SRL" are unul dintre cele mai tari backlink-uri de pe site-ul Primariei Braila care se refera la Turismul Brailean!

In speta, cand un turist vrea sa stie ce inseamna Turism din judetul Braila, site-ul Primariei Braila va indica in meniul principal pagina catre brailaturistica.ro.

Din curiozitate am incercat sa aflam de ce forumbraila.ro, brailei.ro, obiectivbr.ro sau infobraila.ro nu au un backlink venite de pe site-ul naivului primar Simionescu! Aceste site-uri nu au un link direct de la primariabr.ro deoarece primarul considera ca nu este necesar!

In timp ce noi doream sa ii demonstram d-rei Camelia Gusatu ca unii (gen PanAmeriCaNronex) ii saboteaza activitatea, am constatat ca brailaturistica.ro are stranse legaturi atat cu firma Romedchim International SRL cat si cu cameliagusatu@yahoo.com ce poata fi contactata la nr de telefon 0239694947 !

O fi aceeasi persoana care adresa de email gusatu.camelia@primariabr.ro ?

Cat de naivi sunteti si cat de prosti ne credeti? Cum ati putut ocupa niste functii publice prin concurs ? Toata stirea pe Camelia Gusatu si primarul Simionescu  


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.