24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simpozion in cinstea Mitropolitului Antonie Plamadeala

Sâmbata, 20 iunie 2015, Muzeul Brailei ”Carol I” în cooperare cu Consiliul Judetean Braila au gazduit Simpozionul ”Incursiune în viata si activitatea Mitropolitului Antonie Plamadeala”.

Manifestarea spiritual-cultural închinata memoriei ilustrului mitropolit a fost prezidata de Înaltpreasfintitul Parinte Casian Craciun, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, si a beneficiat de selecta prezenta a unor renumiti profesori si personalitati ale vietii culturale brailene si nu numai.

”Muzeul Carol I a organizat, în anul închinat marilor pastori de suflete un moment evocator în memoria neuitatului mitropolit Antonie Plamadeala, care o perioada de timp a pastorit si judetul Braila, ca episcop al Buzaului.
Ne-am bucurat în acelasi timp si de prezenta Cristinei Plamadeala, ruda a vrednicului de pomenire mitropolit, care acum locuieste în Canada si care în prezent scrie o frumoasa si interesanta teza de doctorat dedicata vietii si activitatii mitropolitului Antonie Plamadeala!”, a aratat Înaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Casian.

În cadrul evenimentului, drd Cristina Plamadeala, aflata la debutul sau literar, a prezentat publicului brailean cartea sa intitulata ”Visul Mariei”.

În final, Ansamblul ”Dunarenii” al ?colii Gimnaziale Chiscani au oferit un moment de folclor românesc si dansuri populare.

Manifestarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe pe care drd Cristina Plamadeala le-a oferit doritorilor pe volumul ”Visul Mariei”. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.