24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site-ul liceului Hariclea Darclee isi bate joc de parinti, elevi si braileni in general

In incercarea noastra de a afisa brailenilor cat mai multe informatii utile, si nu cancan- uri (gen batausa de la economic), despre ce concursuri mai organizeaza liceele brailene, am ajuns, pe asa zis-ul site (de ce aceasta formulare, ve-ti vedea mai jos) al liceului de arta "Hariclea Darclee".

Inainte de toate "ne-am repezit" sa aflam detalii despre "Concursul International  "Gheorghe Naum” ediţia a XVII-a, dupa care am aflat ca este vorba de o stire din 30 octombrie 2011 !

La rubrica stiri si evenimente  vei gasi "REGULAMENTU CONCURSULUI", nu cu apostrof, nu cu L la sfarsit. Dar sa trecem si peste aceasta, deoarece muzicienii nu sunt obligati sa fie premianti la gramatica.

Dupa toate acestea, am incercat sa aflam date de contact si cateva detalii despre cum sunt prezentate si actualizate datele pe acest site, accesand diferite pagini ale site-ului, gen: contact, despre noi, etc.

Ce am gasit:

  • Desi ai impresia ca te afli pe siteul liceului Hariclea Darclee esti in paginile altui site (nu ii dam numele din motive de publicitate);
  • Cand accesezi pagina de contact a liceului, in speta, unde te astepti sa vezi numarul de telefon, cel putin, a directorului liceului (asta am incercat noi pentru a ii cere o parerere) esti trimis intr-o pagina de contact a altui site. Adica, tu crezi ca intrebi directorul scolii in schimb intrebarea ta ajunge la liceuldearta@yahoo.com ???!!!!
  • Cine detine aceasta adresa de email ? Cine ii cunoaste user name-ul si parola ?
  • Cateva (am luat print-srceen-uri, iar daca aveti obiectiuni platiti expertiza la Google) din asa zisele informatii ne arata ca acest site este creat la data de 11.10.2008, pagina administrată de catrinelydudu iar ultima actualizare este la data de 30.10.2011 19:34:56. Bravoooo, dragi directori ai acestui liceu !
  • Cine este persoana care are ID-ul catrinelydudu ?
  • Mai mult, cand accesezi paginile unor sectiuni (cea de concurs, care in mod normal ar trebuie sa fie publica, ti se cere "Autentificaţi-vă pe ..."

In masura in care  nu am gasit date de contact oficiale, pe site, rugam domniile voastre, fie "ele" director de liceu, profesor la Liceul de arta, sau Inspector scolar general, sa ne raspunde-ti la urmatoarele intrebari:
  • de ce nu folositi facilitatile gratuie oferite de site-ul edu.ro;
  • de ce nu sunt actualizate datele pe site;
  • platiti pe cineva / sau ati platit pentru acest serviciu


INTREBARE PENTRU ISJ BRAILA - inspector scolar general si webmaster al /www.isjbraila.ro/


Cum de permiteti ca o multitudine de siteuri private sa se lege la siteul ISJ Braila ? Despre ce inseamna "multitudine" va vom tine la curent ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.