24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sloiurile de pe faleza Dunarii din Braila incep sa dispara

După ravagiile de acum trei zile, pe care le-au făcut sloiurile pe faleza Dunării la Brăila, totul pare să intre în normal. Proprietarii de pontoane şi nave de agrement îşi aduc bunurile la locurile lor, îşi îndreaptă şi îşi sudează pasarelele rupte sau îndoite, îşi ancorează mai “sănătos” pontoanele sau şalupele, cu două sau trei parâme, şi îşi iau măsuri de precauţie într-o eventuală creşterea a debitului Dunării.

Prognoza hidrologică a fluviului, astăzi, 8 martie, se prezintă astfel: Debitul la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) va fi în creştere, 5700 mc/s. Aval Porţile de Fier - debitele vor fi în creştere pe sectorul Gruia-Hârşova şi în scădere pe sectorul Brăila-Tulcea.sursa:arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.