24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soarele va risipi norii din oras

Brailenii au lasat in urma un sfarsit de saptamana marcat de prezenta norilor si completat de picaturile reci  aduse de acestea. Temperaturile tomnatice au tinut pe multi dintre braileni in casa. De astazi vremea se imbuneaza si soarele va risipi norii, meteorologii anuntand o incalzire a vremii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime de la 5...6 grade în estul Transilvaniei până la 17...18 grade pe litoral. Dimineaţa se va forma ceaţă, pe arii restrânse.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.