24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofa masina fara permis de conducere si sub influenta alcoolului

La data de 1 decembrie 2013, la ora 1:30, poliţişti din cadrul Secției 3 de  Poliție Rurală Făurei au oprit în trafic, pe DN 2B, în localitatea Filipeşti, autoturismul condus de I.Theodor (26 de ani), din comuna Mircea Vodă.

În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere şi fiind testat cu aparatul a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,12  mg/l.

Şoferul a fost condus la Spitalul Făurei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.