24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofa sub influenta alcoolului si cu permisul de conducere retinut

Luni, 4 noiembrie 2013, la orele 15:15, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe DE 87, la intersecția cu DN 23, pe D.Iancu (53 de ani), din satul Costi, comuna Vânători, judeţul Galați, care conducea o autoutilitară cu semiremorcă,   având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 14.10-12.11.2013.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l.

I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal pentru  conducerea unui autovehicul având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.