24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer baut a acrosat doua masini din fata unui peco

Vineri, 25 octombrie 2013, la orele 22:30, poliţişti de la Poliția orașului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe DN2 B, în oraş, în dreptul unei staţii peco, conducătorul unui autoturism a acroşat două autovehicule parcate pe marginea drumului.

Poliţiştii l-au oprit şi identificat pe şofer, acesta fiind I.Mihai (49 de ani), din municipiul Buzău, şi au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Refuzând testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.