24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer cu alcoolemie mare depistat la volan

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 0.05, poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru, l-au depistat în trafic, în comuna Stăncuţa, pe N.R. (44 de ani, din comuna Stăncuţa, satul Stanca, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Însurăţei, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.