24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soferii tot se urca la volan sub influenta alcoolului

Marti, 12 martie a.c., la orele 12:10, poliţiştii l-au depistat în trafic pe S.E. (44 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada General Eremia Grigorescu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice şi stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, şi i s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicată).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.