24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soferul neatent si baut a bagat in spital toti pasagerii

Vineri, 22 noiembrie 2013, la orele 16:00, I.Antonel (52 de ani), din satul Pitulaţi, comuna Scorţaru-Nou, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 221, între localităţile Gemenele şi Râmnicelu, din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi la trecerea peste un podeţ care traversa un canal de desecare, a pierdut controlul asupra maşinii şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se în acel canal, în care nu se afla apă.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea în aerul expirat 0.77 mg/l alcool pur, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a şoferului şi a unei minore în vârstă de 5 ani, precum şi vătămarea corporală uşoară a altor patru pasageri, cu vârste cuprinse între 6-51 de ani.

Toate victimele, domiciliate în localităţile Pitulaţi şi Constantineşti- comuna Râmnicelu, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.