24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Solar Watts Braila

Solar Watts Braila produce, importa, distribuie si monteaza atat panouri solare pentru producerea energiei electrice (fotovoltaice) – sisteme complete, cat si corpuri de iluminat pe baza de led-uri.

Daca v-ati saturat sa platiti facturi mari la energia electrica si vreti sa platiti mai putin, Solar Watts Braila detine raspunsul: corpurile de iluminat pe baza de led; daca vreti sa nu mai platiti absolut deloc, tot Solar Watts detine raspunsul: panourile solare fotovoltaice. Tehnologia pe care vrem sa o evidentiem este aceea de captarea si transformarea energiei solare in energie electrica cu ajutorul instalatiilor fotovoltaice.

Solar Watts Braila reprezinta conceptul de „energie verde” si protejarea mediului inconjurator, dovada stau certificatele oferite pentru produsele noastre: Ce, Rohs, Ul.
          Misiunea firmei Solar Watts Braila este de a furniza tuturor clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, preturi competitive si livrare rapida.
 • Componente FOTOVOLTAICE
       Controlare de incarcare
       Invertoare
       Panouri fotovoltaice
 • Corpuri de iluminat cu LED-uri
       Aplice de tavan cu LED-uri
       Becuri cu LED
       Benzi cu LED-uri
       Controlere si variatoare
       Corpuri de iluminat piscine
       G4 & G9 cu LED-uri
       Iluminat comercial cu LED-uri
       Lampi incastrabile cu LED-uri
       Module cu LED-uri
       Panouri cu LED-uri
       Spoturi Para cu LED-uri
       Tuburi cu LED-uri
       Transformatoare pentru LED-uri

Viziteaza magazin becuri cu LED !

Url: http://www.repsoft.ro/magazin/tehnologie-led/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.