24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somajul paralizeaza piata muncii din Romania

Somajul paralizeaza piata muncii din Romania. Sute de persoane stau pe liber pentru ca nu isi gasesc un job, nu reusesc sa incheie un contract de munca. Raportul dintre cerere si oferta de pe piata muncii romanesti este ingrijorator: oferta foarte mica, cerere foarte mare. Situatia ingrijoratoare este amplificata de efectele crizei resimtite la nivelul UE, dar si la nivel mondial.

Astazi Institutul Naţional de Statistică (INS) ne-a informat că în luna mai anul acesta, rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost estimată la 7,7%, aflându-se în creştere cu 0,3 puncte procentuale atât faţă de luna anterioară cât şi faţă de nivelul înregistrat în luna mai 2011.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.