24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sot reclamat pentru agresiune

La data de 30 septembrie 2013, la orele 19:15, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către D.Nicoleta (34 de ani), din satul Stânca, comuna Stăncuța, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, a fost lovită cu pumnul în zona feţei de soţul ei, D.Iancu (40 de ani), cu acelaşi domiciliu.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul, aflându-se în stare vădită de ebrietate, a provocat scandal la domiciliul conjugal și a agresat-o pe soţia lui.

În urma agresiunii, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.