24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalele galatene raman fara morfina

Bolnavele cu cancer de sân sunt disperate din cauza dispariţiei medicamentului Tamoxifen a cărui administrare zilnică nu trebuie întreruptă timp de trei ani pentru ca boala să nu se agraveze. Acest citostatic nu are înlocuitor!

Despre consecinţele întreruperii aprovizionării cu medicamente citostatice pentru anumite boli oncologice, precum şi cu morfină (dar şi cu alte analgezice înlocuitoare), doctorul Valentin Boldea, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, ne-a declarat că deocamdată acestea nu sunt critice.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.