24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul Judetean de Urgenta are doua proiecte promitatoare

Spitalul Judetean de Urgenta are doua proiecte promitatoare de care vor beneficia brailenii, si nu numai. Doua proiecte in valoare de peste 3 milioane de euro vor fi derulate pentru imbunatatirea activitatii Spitalului Judetean de Urgenta Braila: "Reabilitarea Blocului Operator" şi "Proiectare şi execuţie centru de oncologie şi radioterapie". Finantarea pentru cele doua proiecte nu se inc adreaza in proiecte europene ci sustinarea financiara va fi asigurata din fonduri bugetare.
Spitalul Judetean de Urgenta a lansat in SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura de achizite publica si asteapta oferta cea mai atragatoare, cu "pretul cel mai mic" pana pe 5 decembrie, ora 15.00, respectiv 10 decembrie ora 15.00.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.