24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul Judetean din Braila a scapat de proteste

Sindicatul Sanitas si-a inceput activitatea de protest de luni, 7.05.2012, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Motivul lansarii protestelor a fost faptul camanagerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat angajaţilor contractele individuale de muncă.

Astazi insa s-a decis suspendarea protestelor pe perioada campaniei electorale, potrivit unui comunicat de presă remis de Sanitas.

Având în vedere că va începe campania electorală, Sindicatul Judeţean Sanitas a decis suspendarea pentru o perioadă a acţiunilor de protest din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.