24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul de Pneumoftiziologie nu mai are ser pentru diagnosticarea TBC

Spitalul de Pneumoftiziologie din Braila nu ii mai poate ajuta pe pacientii care au nevoie de analiza pentru diagnosticarea tuberculozei. Motivul: institutia spitaliceasca a ramas fara Tuberculina purificată PPD, substanta utilizata in procesul de diagnosticare TBC. Criza de la nivel local nu este specifica Brailei, pentru ca lipsa stocului de test cutanat la tuberculină PPD se manifesta la nivel national. Lipsa serului se datoreaza intarzierii importurilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.