24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul de Psihiatrie isi va monitoriza video pacientii

Masura pentru siguranta pacientilor cat si a personalului angajat sau a vizitatorilor. Camerele video vor monitoriza continuu activitatea din incinta Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" din Braila. Zona Triaj si saloanele din cadrul Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" vor fi impanzite de camere video.
"Este in curs de montare sistemul de supraveghere. Vor fi 7-8 camere in zona Triaj. Fiecare salon de acolo va avea camera de supraveghere, existand un text de lege care permite acest lucru. Acum se lucreaza la planul de amplasare a camerelor. In acest fel se va putea supraveghea activitatea cadrelor de acolo, pentru ca vreau sa vedem daca pacientii sunt tratati corespunzator, daca li se administreaza tratamentul si daca sunt supravegheati", a declarat Florentin Craciun, managerul spitalului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.