24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sport, Organizare, Comunicare la hotel Sport din Braila

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila organizeaza la Hotelul Sport, in perioada 4-5 noiembrie 2011, Stagiul de instruire „Sport, Organizare, Comunicare” adresat structurilor sportive brailene.

Scopul stagiului este acela de a imbunatati activitatea structurilor sportive brailene. Obiectivele principale ale stagiului vizeaza armonizarea si eficientizarea modul de colaborare cu DJST Braila, imbunatatirea managementului intern si cresterea capacitatii structurilor sportive brailene de a comunica cu mass-media si publicul.sursa: vranceamedia.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.